Siden sidste generalforsamling er der sket meget på vores mølle vi fik sat en ny mølleaksel og vinger på og det blev udført af C P. hun blev justeret og prøvekørt til UG + og 0 ,
Mølledagen var det store trækplaster at Sakskøbing Tambur korps kom og spillede og mange kræmmere var også mødt op og møllen blev genindviet med kørsel og der blev malet 200 kg . korn og det var første gang siden 1942.Rigtig mange folk ville have friskmalet mel med hjem og sidst på dagen måtte jeg melde ”udsolgt” , vi kunne nok have malet 100 kg . mere, vi havde købt korn for 200 kr. og da vi gjorde spanden op hvor folk havde givet et bidrag til indkøb af nyt korn var der næsten 1100,- kr. i kassen.
Har fået en mølle stillet til rådighed fra Majbølle gård og har fået spelt korn til en god pris så vi også kunne tjene lidt på det.
Hen over hele sommeren har møllen kørt næsten hver lørdag eller søndag , med mange besøgende mange af dem så at hun kørte når de kom ude på motorvejen og nåede lige at dreje af og kom ned og fik en rundvisning.
Igen i år var der julemarked med næsten 600 besøgende en rigtig god weekend , næste år vil vi selv hente gravpynt inde på grøntorvet da vores gamle leverandør er blevet arbejds ramt, så i stedet for at tjene 5 % vil vi nu kunne tjene op til 60 % på det grønne.
Der blev sat lyskæder på møllevingerne det kan godt nok ses langt væk og har fået mange tilbagemeldinger om at det så godt ud.
Der har været elektriker på og han har skiftet alle de gamle stofledninger , det blev gjort af hensyn til brandfare , samt sat extra stikkontakter op og et nyt køkken er bestilt og betalt , det vil blive sat op når VVS manden har flyttet vandmåleren , som mange har lagt mærke til har vi også fået nye stole og nye borde kommer der også når der kommer et godt tilbud.
Der har været lidt problemer med det nye toilet , da der er så mange Høvdinger inden for det offentlige hvor alle vil have noget at sige , men nu skulle det hele være på plads og hvis alt går vel vil der blive startet op efter Påske.
 
   
   
   
Sponsorer:
B 59
Civilingeniører
   
© Majbølle Møllelaug